Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatás után mennyi idővel...

Szoptatás után mennyi idővel jött meg a menstruációtok?

Figyelt kérdés
6 hónapos a babám, már kb. 2 hete nem szoptatok. Eddig még nem jött meg, érdekelne, nálatok hogy volt. Köszi a válaszokat!
2008. dec. 27. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 1x volt szoptatás alatt is,de aztán 2 hóig semmi.Amikor abbahagytam a szoptatást kb 6 hétre megjött,de utánna is pár hóig rendszertelen volt.Kellett egy fél év amíg normálisan beállt.
2008. dec. 27. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hónaposan amikor már elkezdtük a hozzátáplálást és kevesebbet szopott. Szerintem hamarosan várhatod.
2008. dec. 27. 13:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 27. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
én 5.hónaptól nem szoptatok,most 7 hónapos a Kisfiam és 2 hete jött megés közel sem olyan mint régen.2 hétig barnás alvadt vér volt(kevés),2 napja meg elöntött az az igazán piros vérzés.Kicsit megilyedtem de azt mondják ez normális elsőre.Azért írtam le hogy ha esetleg te is így járnál ne ilyedj meg.
2008. dec. 28. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:

bocsi

javítok:ijedj meg

2008. dec. 28. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!