Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan jatek ami tobb szaz...

Van olyan jatek ami tobb szaz darabbol all es szivatos?

Figyelt kérdés

Sogoromektol egy babahazat kertunk karacsonyra aminek leirtam a meretet de vegul akkrat vettek, hogy a kis hazba vagyunk kenytelenek tarolni es csak nyaron jatszhat vele a gyerek mert nem fer el...fa babahazra gondoltam erre sogornom szivatasbol 128 darabos babahazat vett. Ezt szeretnem neki viszonozni persze a kislany megkapja azt amit szeretne. Idot, penzt nem sajnalok erre...

Mert szerintem ez egy sszivatas mikor leirtm , hogy kb 60x70 cm legyen erre 120 cm szelest meg kb ugyanennyi magasat kaptunk.

Szoval mielott valaki felreertene: kislany megkapja a kert ajandekat azon felul keresnenk valami meglepit ami zorog, csattog, vagy makett tobb ezer darabbol.

Ha tudtok segiteni megkoszonom!

2023. jan. 15. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennek nem sok értelme van. Egyszerűen nem veszi ki a dobozból, ha nem kell neki, de nem szivatja magát.

Valószínűleg ők se szivatásból vették. Egy 1,2*1,2-as babaház még a mini lakásunkban is elfér.

2023. jan. 15. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan nem tudsz hová rakni egy nem is olyan nagy babaházat? A saját gyereked szivatod csak hogy nem játszhat vele.
2023. jan. 15. 15:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Van fa babaház is ez kb papírból van és 128 darabból állt..ha nem szívatni akart volna fából készültet vásárol..

22000 ft volt ez a gagyi babaház amit kiviszünk a szobából..

Ennyiből fát is vesz.

2023. jan. 15. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem nem tudok. Mivel beépített szekrénysora van és úgy van berendezve a szobája , hogy mindennek megvan a helye.

Akárhogy kombináltam sehogynse jön össze, hogy elférjen ezért kérze 60x70 cm mert, ha nem játszik vele a szekrény mellé beteszem..

Nem kell akotekedes..

2023. jan. 15. 15:14
 5/8 A kérdező kommentje:

A helyesirasi hibakert elnezest.

A kerdesre legyetek szivesek valaszolni!

2023. jan. 15. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Impossible puzzle
2023. jan. 15. 15:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. jan. 15. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Jáva építő
2023. jan. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!