Mi a véleményetek erről a névről?
Figyelt kérdés
Pár éve láttam egy cikket a Facebookon az új anyakönyvezhető nevekről és akkor jött szembe velem a Malik név. Nagyon megtetszett, és úgy voltam vele ha fiam lesz így fogják hívni. Kinek mi a véleménye? A környezetemben akinek mondtam már mind megszokták ezt a nevet, persze elsőre mindenki furán nézett.2023. jan. 15. 13:28
1/11 anonim válasza:
Elsőre nekem is fura :)
De hát mindenkinek fura ami a másiknak tetszik :D
2/11 anonim válasza:
Nekem olyan kutyanév. Bocsi. Ez ugrott be rögtön.
3/11 anonim válasza:
Szerintem jó hangzása van, de mivel ismerek Malik vezetéknevű embereket, így nekem az ugrott be, hogy inkább vezetéknév csengése van. De nyilván, ha ez a név elterjedtebb keresztnév lenne, Mint pl. a Mihály(vezeték és keresztnév is lehet) akkor másképpen tekintenék rá. Egyenlőre azt mondanám, hogy nem adnám ezt a nevet, mert számomra idegen hangzású, mint keresztnév.
4/11 anonim válasza:
Nekem is egy golden retriver-es sorozat jutott róla eszembe.
Elöbb mondanám kutyanévnek, mint egy fiúnévnek
6/11 anonim válasza:
Ha szereti a kaviárt akkor el lehet mondani, hogy jó hatással van a halikra Malikra...
7/11 anonim válasza:
Abszolút vezetéknév hangzása van, biztos nem adnám.
8/11 anonim válasza:
Nekem ez kb olyan mintha valaki Kissnek nevezné el a gyerekét. Vezetéknév
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazából én még sosem hallottam vezeték névként. Nem ismerek egy ilyen nevű embert sem. De jó tudni, hogy vezeték névként is létezik. Na meg kutyát sem láttam még akinek ez lett volna a neve. Mindegy is. Sokan adnak ember nevet a kutyának (pl. Bella, Sophie, Lina stb.) úgyhogy ez mellékes szerintem. 3as válaszolóval értek egyet, jó hogy ezt így leírtad, mert ha elterjedtebb lenne, akkor senki szemét nem szúrná, és nem így állnátok hozzá. Azért köszi mindenkinek. 😃
2023. jan. 16. 06:38
10/11 hollófernyiges válasza:
Arab név, királyt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!