Harmat vezetéknévhez milyen női nevet adnátok?
Valami hosszabbat, ami legalább három szótagú (vagy több). Azért, mert kétszótagú, rövidebb keresztnévvel nekem a vezetéknév túlságosan erős, beszélő név, óhatatlanul arra figyelek.
A korábban írtak közül pl. Emília, Johanna, Emese, Enikő, Viktória tetszik vele, de lehetne Nikolett(a), Violetta, vagy bármilyen hosszabb, nem túlságosan különc név.
Nem tettél kikötést, csak annyit, hogy női neveket írjunk, ezek pedig létező nevek, nem tudom mi bajod van velük.
Vagy te majd itt valaki kommentje alapján akarsz a gyerekednek nevet adni? Nem te találsz neki hanem valaki akit nem is ismersz és anonim írt egy nevet, azt fogod neki adni?
24.Igen de ilyen neveket írni egyértelműen trollkodás és látszik is, ilyen kérdésnél mit én kérdezek normális neveket várna az ember, bocsi ha a lelkedve gázoltam...tudom hogyy létező nevek de azért na ez nyilvánvaló trollkodás :D...
Vagy te majd itt valaki kommentje alapján akarsz a gyerekednek nevet adni?
Úgy hogy aki ír NORMÁLIS női nevet majd az alapján választok ami tetszik.
Barátnőmnek is Harmat a vezetékneve náluk ezek a nevek fordulnak elő:
Harmat Sarolta
Harmat Alina
Harmat Rozina
Harmat Karina
Harmat Karolina
És most született legkisebb pedig Harmat Daniella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!