Nittyke kérdése:
Németh vezetéknévhez tudnátok mondani lányneveket amik hozzá illő lenne?
Figyelt kérdés
Annyi még, hogy ne legyen három betűs rövid,se túlságosan hosszú. És elvileg a második keresztneve Andrea lenne...szóval illenie kell ehhez is. :)2023. jan. 10. 10:39
2/14 anonim válasza:
Németh Magda Andrea
Németh Lilla Andrea
Németh Laura Rea (Andrea helyett)
Németh Réka Andrea
Németh Kinga Andrea
4/14 anonim válasza:
Réka nekem tetszene.
De, mint kétnevű, ha adhatok egy tanácsot: ne szivasd szegényt két névvel. Ügyintézésnél az ember alapból csak az elsőt/használatosat írja le és csomószor kiderül, hogy a másik is kellett volna, én utálom.
5/14 anonim válasza:
Sándor esetleg? 😁
Na jó a viccet félretéve.
Nemeth - Míria- a legszebb létező név szerintem.
Letezik ilyen nev , en is ezt adtam 💝
6/14 anonim válasza:
Nemeth Andrea Miria wao.
Nekem is mindenki megcsodalja a kislányom nevét 🥰
7/14 anonim válasza:
Németh Szonja Andrea
Németh Lara Andrea
Németh Alina Andrea
Németh Fanni Andrea
8/14 anonim válasza:
Németh Lívia Andrea, Németh Karina Andrea, Németh Nadin Andrea, Németh Amélia Andrea, Németh Petra Andrea, Németh Zita Andrea, Németh Luca Andrea, Németh Lilien Andrea
9/14 anonim válasza:
Olyat keresnék, ami nem a-ra végződik.
Németh Adél Andrea
Németh Emese Andrea
Németh Enikő Andrea
Németh Mikolt Andrea
Németh Villő Andrea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!