Székesfehérváron vagy Győrben kihez érdemes menni nőgyógyászhoz magánrendelésre?
Fehérváron csak azt tudom mondani, kihez ne 🤣
Eddig én sem talaltam meg azt a dokit akit keresek, viszont 5 nevet fel tudnék sorolni, hogy ki számomra bunkóparaszt, vagy épp egy pénzlehúzó idióta... már bocsánat
En jártam Kovács Miklósnál, de igaz hozzá sztk keretein belül, ő konkrétan az új törvény ellenére szívesen fogadott volna bármit is. Nem fizettem, úgy is állt hozzám.
Swarzinger doki 2 vizsgálat alkalmával sem vette észre az embriót, igaz nem fejlődött tovább, de ott volt.
Kecskés doki egy barom. Ugy vizsgál, hogy fájt, véreztem, majd én voltam a picsogó kislány, aki biztos a párjának is ezt csinálja.
Orosz doki úgy félremérte a babámat, erzelem nélkül kijelentette, hogy beteg, hogy máynap az ő becsléséhez képest megszültem 1.2kg-val nehezebben, makk egészsegesen.
Porkoláb doki is egy pénzéhes barom. Méhgyulladással hazaküldött, meg sem viszgált, mert ő épp hajókat nézegetett a neten.
(4 év alatt jártam meg őket, terhességek alatt, kórházban, szülések miatt)
Juhász doktornőről eddig csak jót hallottam, most tervezek hozzá menni.
Létai doki 3 hét múlva otthagyja a kórházat, magánrendelése nem tudom marad-e.
Győrben dr. Fekete Zoltánt vagy dr. Stummer Jánost tudnám mondani. Nálam ők a top.
Kedves és jó a hozzáállása a szakmához és a pácienseihez még dr. Börzsönyi Ágnesnek is, de van egy laza, szabadosabb stílusa, úgyhogy aki nem bírja az ilyet, annak nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!