Nagycsaládosok autótámogatása: ha online adtátok be az igénylőt, akkor kaptatok online is választ a határozatról? Vagy csak postán?
Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 11:02
21/25 A kérdező kommentje:
Nem kaptunk semmit, hétfőn sikerült telefonon beszélnem az államkincstárral. Január 9-én tértek vissza, akkor kezdték feldolgozni ezeket. Január 9-től számítódik a 60 nap. Mondták, ha sürgős, írjunk emailt, hátha felgyorsítják.
2023. jan. 17. 19:44
22/25 anonim válasza:
Koszi a valaszt. Beleptem kozben egy facebook csoportba ott is ezt irtak. Emailben megerositettek, hogy beerkezett.
Most az a gondom, hohy valszeg megvan a kiszemelt auto keszletrol. Nemtudom ilyenkor mi a menet de majd meg beszelek a kereskedovel. Lesz beszamitas is meg minden.
23/25 anonim válasza:
Nah. Sikerult kisirni a hatarozatot beloluk. Hetfon mar itt is volt. A kocsit valszeg a jovo het hetvegeig at is vehetjuk vele.
24/25 A kérdező kommentje:
Mi is megkaptuk szerdán, intézem a kereskedéssel a dolgokat, 1-2 héten belül átvehetem.
2023. jan. 29. 19:06
25/25 anonim válasza:
Szuper,akkor minden rendben lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!