Havaska vagy Málna nevet találjáto szebbnek?
Figyelt kérdés
Mind kettő egedélyezett női név egyébként. MTA listában is vannak ha bárki kételkedne.2022. dec. 30. 00:00
11/21 anonim válasza:
Még mindig sokkal jobb nevek, mint a Zselyke, Anna, Hajnalka és társai
12/21 A kérdező kommentje:
Nem tervezem egyiket se adni gyereknek, csak hogy megnyugodjatok :D
De a Málna név nekem is jobban tetszik a másiknál ha tényleg csak e kettő közül kellene dönteni.
2022. dec. 30. 03:15
14/21 anonim válasza:
A Havaskát egy fehér cicának tudnám elképzelni.
Gyereknek a Málnát sem adnám, de a kettő közül az a vállalhatóbb.
15/21 anonim válasza:
Mindig meglepődök, hogy egy Hajnalka,Gyöngyi teljesen elfogadott, de egy Havaska már nem.
Mint a Boglárka,Zselyke,Boróka is csak a Málna nem. Nagyon furcsa, hogy mit fogad be a társadalom és mit nem.
17/21 anonim válasza:
Mesehősnek mindkettő tökéletes. Gyereknek viszont egyiket sem adnám.
18/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos,és szépen csengő a Málna név,listás volt nálunk,de fiunk született :)
19/21 anonim válasza:
15 sztem azért mert még furák legalábbis most hallok először ilyen neveket, és gondolom újak, csak meg kell szokni, akkor jobban elfogadhatók lesznek. Manapság amúgy lassan bármilyen név adható? :D
20/21 anonim válasza:
Boglárka, Hajnalka eredetileg növények.
Havaska növényről nem tudok.
Anno egy ismerős emlegette a barátnőjét Havaskaként - azt hittem, ez a beceneve.
De nem, így anyakönyvezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!