2/11 anonim válasza:
Remek név, de csak akkor adnám, ha a gyerekem szakállastul kivarázsolná magát a méhemből.
3/11 anonim válasza:
Mindenhol vannak idióták, lassan azzal lógsz ki az oviból hogy normális nevet adsz.
4/11 anonim válasza:
Mint az Aragornról, ami szintén anyakönyvezhető.
8/11 anonim válasza:
Gandalf, hát, az olyan snassz. Akkor már inkább Mithrandir :D
9/11 anonim válasza:
Szerintem szép, dallamos, tiszteletet parancsoló. Szóval szerintem jól hangzik, én szívesen lennék Gandalf; de lehet,hogy adnék mellé még valami hagyományosabbat második keresztnévnek. Pl Árpád, Zsolt, Mihály, Tamás, Erik, Tivadar, Henrik, Dénes, Donát, Máté, Márk, Márton, Endre, Miklós, Pál, Csongor, Csaba, Barnabás, Zorán, Bálint, László, Domonkos, Dániel, Richárd, Patrik, Péter, Hubert, Nándor
10/11 anonim válasza:
*Zsigmond is pl lehet jó még akár pl. (#9.voltam megint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!