Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudok bébiételt repülőn...

Hogyan tudok bébiételt repülőn (bőröndbe, nem kézipoggyászként) szállítani?

Figyelt kérdés
Külföldre megyünk és nem bízom az ottani bébiételekben. Itthonról vinnék, de félek, hogy a bőröndben a túlnyomás miatt széttörnek és a csavaros műanyag (aventes) pohár is. Valaki vitt már így bébiételt gond nélkül?
2010. okt. 1. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én két hete vittem és semmi baja nem lett. Én becsomagoltam ruhákba egyesével.

Hová mentek?

Mi Spanyolban voltunk és nagyon szuperek voltak a bébiételek, már sajnálom, hogy innen vittem. Azért a repülőn a súly sem mindegy!

2010. okt. 1. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Franciaországba megyünk. De ott nem ismerem a bébiételeket és nem lesz annyi időm, hogy kisilabizáljam, hogy melyik jó.

És jóval drágábbak is, mint itthon.Súly miatt annyira nem aggódom, mert visszafelé jövünk többel.

2010. okt. 1. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Nestles bebietel van, meg most a bledilaitet reklamozzak nagyon. Sajnos nem tudom mennyibe kerülnek, meg se tudom nezni, mert agyhoz kötött a doki, fenyegetö koraszüles miatt. Amugy sok elelmiszer olcsobb mint otthon. Bocsi, hogy erdemben nem tudtam segiteni. Jo utat nektek.

2010. okt. 1. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is simán vittem üveges bébiételt+babavizet is.Beraktam a ruhák közé és kész.
2010. okt. 1. 23:16
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm

akkor viszek inkább, de főzni is tudok ott. Köszönöm a válaszokat!

2010. okt. 2. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi is vittünk, vízzel együtt. Semmi bajuk nem lett, viszont jól be kell csomagolni. Bőröndben a legjobb vinni őket.
2010. okt. 3. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!