Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet egy gyermeknek azt a...

Lehet egy gyermeknek azt a nevet adni, hogy Jézus?

Figyelt kérdés

Csak mert Jézus Krisztusnak is ez volt a neve, de még nem találkoztam olyannal akinek Jézus Krisztuson kívűl Jézus lett volna a neve.

Lehet Jézus nevet adni?

2022. dec. 17. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a formában adható, igen.
2022. dec. 17. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A Józsua Krisztián adható, igen. Kérdés, hogy ezt a gyereked mennyire fogja megköszönni neked később.
2022. dec. 17. 20:33
 13/15 anonim válasza:
100%

Miért akarsz olyan nevet adni a gyerekednek, ami mondjuk úgy, hogy egyedi és már “FOGLALT” Név…

Főleg, hogy még a Krisztust is oda akarod tenni…ez nagyon meredek lenne…

Máté‬ ‭24:5‬ ‭

“Mert sokan jőnek majd az én nevemben, a kik ezt mondják: Én vagyok a Krisztus; és sokakat elhitetnek.”

‭‭

2022. dec. 17. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Véletlen egybeesés, hogy ugyanaz a neve a linkelt kérdezőnek, mint amilyen nevét kérdezel itt te vagy valami más? 😅

2022. dec. 17. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hála a jó égnek. Egy ismerősöm szerette volna adni, aztán végigsírta a várost, hogy neki ezt nem engedték meg. 🤦🏻‍♀️
2022. dec. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!