Lehet egy gyermeknek azt a nevet adni, hogy Jézus?
Figyelt kérdés
Csak mert Jézus Krisztusnak is ez volt a neve, de még nem találkoztam olyannal akinek Jézus Krisztuson kívűl Jézus lett volna a neve.
Lehet Jézus nevet adni?
2022. dec. 17. 18:19
11/15 anonim válasza:
Ebben a formában adható, igen.
12/15 anonim válasza:
A Józsua Krisztián adható, igen. Kérdés, hogy ezt a gyereked mennyire fogja megköszönni neked később.
13/15 anonim válasza:
Miért akarsz olyan nevet adni a gyerekednek, ami mondjuk úgy, hogy egyedi és már “FOGLALT” Név…
Főleg, hogy még a Krisztust is oda akarod tenni…ez nagyon meredek lenne…
Máté 24:5
“Mert sokan jőnek majd az én nevemben, a kik ezt mondják: Én vagyok a Krisztus; és sokakat elhitetnek.”
14/15 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Véletlen egybeesés, hogy ugyanaz a neve a linkelt kérdezőnek, mint amilyen nevét kérdezel itt te vagy valami más? 😅
15/15 anonim válasza:
Nem, hála a jó égnek. Egy ismerősöm szerette volna adni, aztán végigsírta a várost, hogy neki ezt nem engedték meg. 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!