Melyik név jobb?
Figyelt kérdés
Etelka vagy Marcella?
Ha csak e kettő közül dönthetnél? Ha egyik se tetszik, nem kell válaszolni.
Kérlek még idokold meg miért jobb. Köszönöm!
2022. dec. 17. 05:25
11/18 anonim válasza:
Anyukám Erika Etelka, így nekem ez a név jobban tetszik.
13/18 anonim válasza:
nem muszáj becezni egy nevet. én szeretem az olyan neveket, amik nem becézhetők, max a "ke/ke" végződéssel, de azzal minden nevet lehet..
14/18 Menőcsajszi72 válasza:
Etelka! Aranyos, szép. Marcella egyáltalán nem tetszik, mert az csúfolható hogy "Cella".
16/18 anonim válasza:
Marcella, ha választani kell. Különös indokom nincs, mert amúgy nem adnám ezt a nevet sem. Az Etelka nagyon öreges, és egy tanárom jut róla eszembe, akit szeretnék elfelejteni. :D
17/18 anonim válasza:
Etelka. Szép, finom, nőies név. A Marcella név önmagában is kemény hangzású, számomra kicsit férfias hatása is van; ráadásként a mar+ a cellából áll össze. :S:S:S
Etelka név meg szerintem gyönyörű. Marcella nem szívesen lennék. A Marcellina változat viszont még szép. Marcellinaként Linának, Linusnak becéztetném magam. Etelkaként jó mindig végigmondva, vagy pl Eta nem rossz.
18/18 anonim válasza:
Nekem inkább az Etelka, hiába tudom idősebb nőn elképzelni csak, a Marcella egyáltalán nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!