Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a jobb név, Adolf vagy...

Melyik a jobb név, Adolf vagy Rudolf?

Figyelt kérdés

2022. dec. 12. 17:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%
Én azt hallottam Adolf bácsi valamilyen biciklis futár volt vagy ilyesmi a háborúban.
2022. dec. 12. 20:08
 12/24 anonim ***** válasza:
52%

Részben igaz hogy az Adolf az csak egy név, ennyi erővel Rákosi Mátyást ha nézzük...ehhez képest a Mátyás egy eléggé szívesen adott név volt egy ideig. (Én legalábbis sok ilyen nevű kisfiút ismerek).

De tény én se adnám, a rossz asszociáció miatt valóban.

A Rudolf viszont szerintem vállalható név. :) Nekem nem a rénszarvas ugrik be róla.

2022. dec. 12. 20:39
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Nekem sajnos 18+-os filmek ugranak be a Rudolf névről, de tény, hogy jobb mint aza másik mészáros név.
2022. dec. 12. 20:42
 14/24 anonim ***** válasza:
43%

Miért nincs olyan lehetőség, hogy egyik sem?

Borzalmas...

2022. dec. 12. 20:56
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Az Adolf nem lenne csúnya név egyáltalán, csak sajnos a világon szinte mindenkinek Hitler jut róla eszébe. A Rudolf nem tetszik.

Ha kést szorítanak a torkomhoz, hogy választanom kell, akkor Rudolf, mert nem akarok kicseszni a gyerekkel.

2022. dec. 12. 22:14
 16/24 anonim ***** válasza:

A Rudolf nem rossz szerintem. Ismerek is egy Rudolfot, de ő mondjuk pont utálja a nevét. Nagydarab roma srác, és azért nem szereti, mert ő magában is egy elég feltűnő jelenség, nem hiányzott neki, hogy még egy ilyen feltűnő nevet is kapjon emellé. De a mai világban már nem hat olyan furcsán azért ez a név szerintem mint 30 éve.

Az Adolf meg no way nálam. Nem tudom miért folyt össze ennyire kizárólagosan Hitlerrel, míg más diktátorok nevei meg sokkal kevésbé, de ez van. Kb mindenkinek Hitler jut róla eszébe.

2022. dec. 12. 22:29
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos az emberek legalább 90%ának igen tömeg gyilkos és szarvas jut eszébe a nevekről. És hiába szép tetszik stb a gyerek érdekeit kell nézni hogy ne jelöljük ki mint egy kivilágított táblát célpontnak. Sajnos a világ nem elfogadó és amint esélyt kap bánt. Ezért tart itt a világ ahol Sajnos.
2022. dec. 12. 22:36
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
Rudolf teljesen jó név, nekem pl. az egykori osztrák trónörökös meg egy olimpikon magyar sportoló jut róla eszembe. A vörösorrú Rudolf rénszarvas története meg egy teljesen kedves, pozitív kicsengésű mese, szóval ez se tántorítana el, ha ezt a nevet szeretném adni. Csúfolni minden nevet lehet. (Az Adolf azért tényleg picit magas labda, sajnos tényleg negatív asszociációk jutnak róla majdnem mindenkinek az eszébe, és amikor már nagyobb lesz a gyerek, lehet, ő sem lenne túl boldog a névrokonságtól. Ezt nem adnám.)
2022. dec. 13. 11:05
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
Ha náci szarvasok kezdenek rohangászni a házam körül az egyenes út a pszichiátriára?
2022. dec. 13. 14:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Adolf, második keresztév pedig lehetne Oszama...
2022. dec. 13. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!