Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idősen próbálkozott...

Mennyi idősen próbálkozott először felállni a babád?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi amikor még csak pár másodpercig sikerül,aztán eldől.
2010. szept. 30. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Magától helyből felállni, vagy kapaszkodva érted?

Az enyém kapaszkodva 9,5 hónaposan, egymagában még nem próbálta. 11,5 hónapos.

2010. szept. 30. 22:18
 2/15 anonim ***** válasza:

Mi pont most tartunk itt, 10 hónapos lesz 2 nap múlva. Egy hete csinálja ezt ha vmi érdekesség van a kezében simán megáll ma lemértem 10-15 mp-ig is:)))

Remélem hamarosan elindul:) Második baba és kislány.

Az első gyerekem,(fiú) ezt csak jóval később csinálta olyan 12-13 hósan , de utána egy-két hét és el is indult szépen vezetgetés nélkül.

2010. szept. 30. 22:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
pont 8 hónapos volt, elsőre sikerült.
2010. szept. 30. 22:19
 4/15 anonim ***** válasza:
a második vagyok, nem kapaszkodással hanem csak úgy.Én így értettem:) ha nem erre kérdeztél akkor bocsi:)
2010. szept. 30. 22:20
 5/15 anonim ***** válasza:

Fiam majdnem 8 hónaposan , lányom 6 hónapos és 1 hetesen állt fel kapaszkodva a kiságyban.

Mind a ketten 11 hónaposan indultak el.

2010. szept. 30. 22:20
 6/15 anonim ***** válasza:
de nem a kapaszkodássalt kérdezte...vagy igen???
2010. szept. 30. 22:21
 7/15 anonim ***** válasza:
8 hónaposan állt fel teljesen egyedül és onnantól kezdve kapaszkodva lépegetett a bútorok mentén. Ja, és ugyanezen a napon kezdett el mászni is, mert addig kúszva közlekedett.
2010. szept. 30. 22:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Kapaszkodva.
2010. szept. 30. 22:42
 9/15 anonim ***** válasza:

most 8,5 hónaposan (kislány)

magától feláll, ha tud miben kapaszkodni, a kiságyat és a járókát körbeoldalazza, ha támasztékot adok neki a kezemmel (nem fogom, csak meg tud a tenyeremen támaszkodni), akkor lépdel nagyjából arra, amerre ő akar. (picit azért részeg tengerész :D )

valószínűleg már járna, csak 6 hétig volt rajta Pavlik-kengyel és ez erősen visszavetette minden mozgásban. (kb. 1 hónap volt, mire annyit kezdett megint mocorogni, mint a kengyel elött)

2010. szept. 30. 22:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Pénteken csinálta először (kapaszkodva) 9,5 hónaposan
2010. okt. 1. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!