Aki volt bíróságon mostanában tartásdíj miatt közös megegyezéssel ti mennyi összeget kértetek el? Vagy engedett illetve szabott meg a bíróság?
Apukával terveztünk babát de ő útközben szerelmes lett egy másik nőbe, megcsalt majd lelépett vele.
A gyerekkel szeretné a kapcsolatot ami miatt nincs is ellenvetésem de tartásdíjat semmit nem szeretne fizetni mert ő elmegy és majd megveszi a dolgokat amire szüksége lesz nagy nehezen sikerült megbeszélnem vele hogy bíróság előtt beszéljünk már meg egy fix összeget mert az a legkönyebb, egyenes út.
Arra lennék kiváncsi hogy aki mostanában volt ilyennel bíróságon azoknál hogy zajlott.
Köszönöm.
Mi most vagyunk gyerekelhelyezesbe. Azz mondta az ugyvedem, h manapsag Pesten 70 es 120e kozott szoktak igenyelni. En 70et irtam be, januarban lesz a targyalas uh meg nem tudok nyilatkozni.
Fel kell sorolni mire mennyit koltesz, uzemanyag is, ovibajaras stb, gyogyszer, pelus, tapszer...siman meglesz az a 70-80...
30?? Vicc....
Nagyon, nagyon minimum 50-et kérnék, de lehet inkább 70-et.
13 vagyok.
Elfelejtettem leirni hogy emelle elvarnam hogy szálljon be a dolgokba... Az 50 csak a kaja, rezsi...
Ha nagyobb dolog kell pl cipő, gyógyszer, sulikezdes, kirándulás állja fele fele arányban minimum.
70-80 simán reális.
Nálunk az albérleti díj ráeső részét fedezi éppen.
Mielőtt még kikezdene bárki, hogy amúgy is laknék valahol, igen, de akkor nem kellene ekkora lakás és nem itt ahol most vagyunk, bőven elég lenne egy kisebb valahol olcsóbban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!