Szerintem klassz. Egyszerű,de nagyszerű, kecses hangzású, klassz. Előnye lehet még, hogy külföldön is sokfelé ismerik, könnyen leírják, kimondják. És ott is ugyanúgy női név, ugyanolyan kedves, bájos, nőies, kis finom hangzású. Nekem még picit arisztokratikus hölgyes hangzása is van, de egy vidéken élő kislánynak is el tudom képzelni.
Tetszik még, hogy komoly név, felnőttként is helytáll ez a név; és még könnyű megjegyezni is, nem kérdeznek vissza, hogy ,,Mi?" Anna vagy Áná. :):):) Klasszikus név, sokféle vezetéknévhez illik, és még megfordítva is jónak tűnik nekem, ha pl külföldön akar bemutatkozni; akkor is szerintem tuti tök jól hangzik. Gyönyörű név, ne zavarjon meg, ha esetleg sok ilyen nevűt ismersz, ha ez a favoritod, akkor add ezt. :):) :) :):) Amúgy én pl 90es évek elején születtem, nekem nem volt Anna osztálytársam, akit konkrétan így szólítottunk, viszont második keresztneve 2 -vagy 3 osztálytársamnak is volt ez. :):)
Meg amúgy, tök szép, dallamos ez a név;és sugall-sugároz magából valamilyen kedvességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!