Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Anna névről?

Mi a véleményetek az Anna névről?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 17:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
,,Anna örök". Európában bàrhol ki tudjàk mondani.
2022. dec. 4. 20:05
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Unalmas, klasszikus, időtálló
2022. dec. 4. 20:36
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Úgy nagyon semmi. Nincs rossz hangzása, de annyira gyakori, hogy emiatt teljesen elvesztette minden karakterét számomra. Mikor egy ovis csoportban van 2 Anna, 2 Hanna, egy Annaróza meg egy Annamária, akkor elég nehéz nem ráunni erre a névre.
2022. dec. 4. 21:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kortalan, örökzöld, rövidsége és nemzetközisége miatt most is divatos, de akárcsak a Bence elcsépelt lett sajnos.
2022. dec. 4. 22:38
 15/21 anonim ***** válasza:
21%
Nekem nem tetszik szerintem öreges.
2022. dec. 4. 23:46
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Unalmas és fantáziátlan a végtelenségig. Csúnyának mondjuk nem csúnya, ez tény.
2022. dec. 5. 09:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus név, mondhatni örökzöld. Szép, de elég egyszerű, és nagyon gyakori. Nekem sosem volt a kedvencem, de bajom sem volt vele soha, számomra elég semleges név. Legalább három-négy Annát fel tudok idézni ismeretségből, plusz volt még egy Annamária is és több Mariann.
2022. dec. 5. 13:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul nem jársz vele.
2022. dec. 5. 16:02
 19/21 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem klassz. Egyszerű,de nagyszerű, kecses hangzású, klassz. Előnye lehet még, hogy külföldön is sokfelé ismerik, könnyen leírják, kimondják. És ott is ugyanúgy női név, ugyanolyan kedves, bájos, nőies, kis finom hangzású. Nekem még picit arisztokratikus hölgyes hangzása is van, de egy vidéken élő kislánynak is el tudom képzelni.

Tetszik még, hogy komoly név, felnőttként is helytáll ez a név; és még könnyű megjegyezni is, nem kérdeznek vissza, hogy ,,Mi?" Anna vagy Áná. :):):) Klasszikus név, sokféle vezetéknévhez illik, és még megfordítva is jónak tűnik nekem, ha pl külföldön akar bemutatkozni; akkor is szerintem tuti tök jól hangzik. Gyönyörű név, ne zavarjon meg, ha esetleg sok ilyen nevűt ismersz, ha ez a favoritod, akkor add ezt. :):) :) :):) Amúgy én pl 90es évek elején születtem, nekem nem volt Anna osztálytársam, akit konkrétan így szólítottunk, viszont második keresztneve 2 -vagy 3 osztálytársamnak is volt ez. :):)

Meg amúgy, tök szép, dallamos ez a név;és sugall-sugároz magából valamilyen kedvességet.

2022. dec. 5. 16:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép. A jelentése: Kellem, báj, kecsesség
2022. dec. 10. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!