Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Családos anyukák, mikor...

Családos anyukák, mikor betegek vagytok,ki látja el a háztartást és a gyerekeket ?

Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A férjem. Munka előtt, után bármit megcsinál, hogy tudjak pihenni. Ha nem vagyok nagyon rosszul akkor amit tudok megcsinálgatok szép komótosan, de ha nem bírom akkor lepihenek és megcsinálja amikor hazaért. A gyerekeket is intézi ilyenkor amíg jobban leszek. De ez fordítva is így van. Alapból munkamegosztás van, ketten csinálunk mindent, ő is ugyan úgy kiveszi a részét. Ha az egyikünk beteg a másik kicsit többet, ha nagyon beteg valamelyikünk akkor az oroszlánrészét a másik csinálja.
2022. nov. 23. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Te nem dolgozol? Egésznap otthon vagy?

Még ebben az esetben is ilyenkor ez a férjedre hárul.

"Utolsó ezért váltál el?"

Miért? Nem elég indok az, hogy házicseléd? Hozzá se mentem volna én.

2022. nov. 23. 21:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy én
2022. nov. 23. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Férjem. Szintén nemcsak akkor vállal háztartási teendőket, ha beteg vagyok. Simán megfőz, ha előttem ér haza. Beindít egy mosást, kitereget.

Nem esett még le a karikagyűrű az ujjáról, pedig fárasztó fizikai munkát végez.

2022. nov. 24. 12:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó ,napközben a férjed dolgozik és mikor hazaér,nekiáll mosni főzni teregetni rendet tenni gyerekeket furdetni tanulni velük ?Azta ..
2022. nov. 24. 13:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Mármint ha te beteg vagy?
2022. nov. 24. 13:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok.

Ahogy én is dolgozom és amikor este hazaérek, nekiállok főzni, mosni, teregetni. Ugyanígy a férjem is, igen. Nemcsak amikor beteg vagyok, hanem pl ha este van más dolgom vagy ő valahogy hamarabb hazaér.

Férfinak ez mitől esne nehezére, ha mi nők, ezt simán bírjuk...?

2 tini gyerekünk él velünk, őket már fürdetni nem kell és tanulni se velük. De amikor nálunk van a férjem ovis kisfia is, akkor igen, csinál neki kakaót, elé teszi a vacsorát, megfürdeti.

2022. nov. 24. 14:00
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is megcsinálja ezeket. Mármint nyilván közösen csináljuk, mikor-ki vesz ki többet belőle.
2022. nov. 24. 14:08
 19/20 anonim ***** válasza:

Munka megosztás van. Ha beteg vagyok a férjem munka után megcsinálja ami a legfontosabb a többi úgy marad. De nekem van 2 tini gyerekem ők is segítenek ha kell vigyázni a 2 éves kisfiamra, főzni, takarítani. Amúgy a fagyasztóban mindig van kaja.

Napközben én vigyázok a kicsire, de betegen mást nem csinálok.

2022. nov. 26. 19:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy én. Párom 95%-ban külföldön van sajnos.

3 gyerek van.

2022. nov. 27. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!