Családos anyukák, mikor betegek vagytok,ki látja el a háztartást és a gyerekeket ?
Te nem dolgozol? Egésznap otthon vagy?
Még ebben az esetben is ilyenkor ez a férjedre hárul.
"Utolsó ezért váltál el?"
Miért? Nem elég indok az, hogy házicseléd? Hozzá se mentem volna én.
Férjem. Szintén nemcsak akkor vállal háztartási teendőket, ha beteg vagyok. Simán megfőz, ha előttem ér haza. Beindít egy mosást, kitereget.
Nem esett még le a karikagyűrű az ujjáról, pedig fárasztó fizikai munkát végez.
14-es vagyok.
Ahogy én is dolgozom és amikor este hazaérek, nekiállok főzni, mosni, teregetni. Ugyanígy a férjem is, igen. Nemcsak amikor beteg vagyok, hanem pl ha este van más dolgom vagy ő valahogy hamarabb hazaér.
Férfinak ez mitől esne nehezére, ha mi nők, ezt simán bírjuk...?
2 tini gyerekünk él velünk, őket már fürdetni nem kell és tanulni se velük. De amikor nálunk van a férjem ovis kisfia is, akkor igen, csinál neki kakaót, elé teszi a vacsorát, megfürdeti.
Munka megosztás van. Ha beteg vagyok a férjem munka után megcsinálja ami a legfontosabb a többi úgy marad. De nekem van 2 tini gyerekem ők is segítenek ha kell vigyázni a 2 éves kisfiamra, főzni, takarítani. Amúgy a fagyasztóban mindig van kaja.
Napközben én vigyázok a kicsire, de betegen mást nem csinálok.
Ugyanúgy én. Párom 95%-ban külföldön van sajnos.
3 gyerek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!