Mi a véleményetek a komp járokárol?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 14:08
11/16 anonim válasza:
Amúgy miért pont 7 hónapost írtál?
12/16 anonim válasza:
10. Én viszont kifejezetten gyermek mozgásterápiával foglalkozó orvostól tudom. Nézd, én is kompban nőttem fel, mégis versenyszerűen sportoltam. A rugós babahinta is a legtöbb gyereknél max csak késleltetheti picit a mozgásfejlődést, de lesznek akiknél kárt is okozhat. Ugyanis egy baba nem tud ugrálni, sem a térde, sem a csípője nem ismeri ezt a mozgásformát. Óriási tragédia nem gondolom, hogy lenne ha nem egész nap abban van, hanem alkalomszerűen, de mi elkerültük. :)
13/16 anonim válasza:
Ó, köszönöm a választ, én akartam venni, de mostmár nem fogok. Azért vettem volna, hogy fejlesszem, nem hogy kicsit késeltessem a mozgásfejlődését. :D Örülök, hogy megírtad, köszi!
14/16 anonim válasza:
A legjobb fejlesztés ha mezítláb hagyod kúszni, mászni, felfedezni. Annál több nem is kell.
15/16 anonim válasza:
Köszi, az eddig is megvolt, de akkor nem gondolom túl a dolgot mindenféle extrákkal. :)
16/16 anonim válasza:
15: Ami hasznos azok az ortopédiai szőnyegek (akár otthon is elkészíthető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!