Férfi vagyok, saját gyereket szeretnék, de nem kívánom megosztani az életemet egyetlen nővel sem, erre valami megoldás?
#8: Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban, ha startból leretardáltozol valakit, akiről semmit sem tudsz azon kívül, hogy elege lett a párkeresésből, mivel a mai nők nem nagyon akarnak szülni.
#9: Akkor erre fogok hajtani.
#10: Köszönöm a választ, most már tudom, hogy elméleti akadálya nincs a dolognak, legfeljebb csak sok-sok pénz, azt pedig össze lehet szedni...
Nem olyan konnyu dolog teherbe esni , mint amennyire te gondolod. En 8 evet vartam a megfelelo partnerre.
Azt is tudom mennyire nehez a gyerekneveles, ha ketten vagyunk. Egyedul biztos nem tudtam volna vegig csinalni, es szerintem egy ferfinak megnehezebb lehet..
Jol at kell ezt gondolnod, mert a gyermek elete nem jatek !
Lehet , hogy beteg lesz pl. Nem tudsz rajta segiteni; mert az igazi szuleit nem ismered..
Mindenre kell ilyenkor gondolni.
"Elég, ha szétteszi a lábait az első előnyös kinézetű, egy kicsit normálisabb palinak, máris csusszanhat a kölyök :( :("
Te inkább ne szaporodj. Még lombikban se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!