Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról, hogy...

Mit gondolsz arról, hogy valaki a fiát lányként nevelni, lányát meg fiúként?

Figyelt kérdés

2022. nov. 7. 09:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem láttam még ilyet élőben, úgyhogy nincs mit gondolnom róla. Hogy a világ túlfelén néhány idióta mit csinál, az nem igazán érdekel.
2022. nov. 7. 09:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
mégis miben nyilvánulna ez meg?
2022. nov. 7. 09:29
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Így nyilván hülyeség ha a szülő kezdeményezi. De ismertem egy olyan gyereket, aki lánynak született és valójában tényleg fiú, azóta felnőtt és át is műtette magát. Ilyenkor a szülőnek is le kell reagálnia valahogy a helyzetet, mert ez a kislány már 3 évesen is fiusan öltözött, nem lehetett rá szoknyát adni, folyton focizott és verekedett a fiúkkal, gondolom inkább autót kapott ajándékba és nem barbiet, amire soha rá se nézett, szóval nem fiúnak nevelték, de egy idő után rájöttek, hogy nem erőltetik rá a lányos dolgokat.
2022. nov. 7. 09:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó lenne tudni, hogy mrie gondolsz, mert ennek így nem sok értelme van.
2022. nov. 7. 09:37
 5/15 anonim ***** válasza:
38%

Nem ismerek ilyet személyesen, de hallottam olyanról, azt hiszem, egy interjúban beszélt erről egy férfi, hogy az anyja annyira kislányt akart, hogy kb. ovis koráig kislánynak öltöztette őt.

A srác felnőttként homoszexuális és drag queen lett.

2022. nov. 7. 09:38
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
5-ös. A homoszexualitás születéskor már kialakult. Senki nem lesz attól meleg, hogy minek nevelik / hogy öltöztetik. Akárki akármit állít, ez egy biológiai tény :D
2022. nov. 7. 09:43
 7/15 anonim ***** válasza:
59%

Alapvetően én is így gondoltam mindig. De valójában a tudományos vélekedés az, hogy nem ilyen egyértelmű, mint te írod. Valószínűleg hajlam kérdése is, de a hatások is számítanak. Mivel egypetéjű ikerpárok ezirányú vizsgálatánál is bebizonyosodott, hogy ha van köztük homoszexuális, az többségében csak az egyikük, pedig ha maradunk az "így született" elvnél, akkor ugye ilyen nem lehetne. Mert ők aztán genetikailag egymás másolatai.

Én nem hiszem, hogy ennél a srácnál ne zavart volna be az anyja viselkedése, függetlenül attól, hogy sokan pedig normális anyuka mellett is melegek lesznek.

A legjobb barátomat 5 évesen szexuálisan zaklatta egy férfi rokona. Ő most felnőttként homoszexuális. Nem állítom, hogy a trauma nélkül nem lett volna az. Én azt a vélekedést tartom számomra elfogadhatónak, hogy akinél van egy alap hajlam, esetleg egy adott történés az életében elbillentheti őt erre vagy arra. Maga a barátom is így gondolja.

De abban konszenzus van, hogy ha eldőlt az orientáció, az nem változtatható.

2022. nov. 7. 09:58
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Ameddig nem bántalmazásról beszélümk, addig leszarom, hogy ki mit csinál a saját gyerekével, azonban ha ez a nemváltás nem a gyerek akarata nyomán történik, akkor javaslom a szülőnek, hogy kezeltesse magát.
2022. nov. 7. 09:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Idióták mindig voltak, vannak és lesznek is. Hosszú évtizedek óta létező dolog a gyerekszépségverseny, ahol gyakorlatilag mini k_rváknak öltöztetik szegény gyerekeket és óriási népszerűsége van. Akinek feltűnési viszketegsége van és ezt a gyerekén próbálja kiélni, az mindig fog találni hozzá valami alapot és közönséget.

Ellenben ha csak annyiról van szó, hogy hagyja kibontakozni a gyereket és nem üvölti le Peti fejét, ha barbizik és Kati is kedvelheti jobban a dinókat, mint a hercegnőket és nem kötelező szoknyát hordania, az teljesen rendben van.

2022. nov. 7. 10:33
 10/15 anonim ***** válasza:
60%
Sosem láttam még ilyet. Szerintem ez troll kérdés, biztos te is az M1-en tájékozódsz.
2022. nov. 7. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!