Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A családba hamarosan érkezik...

A családba hamarosan érkezik egy Rebeka és a szülők engedélyt adtak, hogy úgy becézzük a kislányt, ahogy nekünk tetszik. Raccsolok, ezért az R betűt tartalmazó formákat kerülném. Van ötletetek más becenévre?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 21:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem rohadt viccesek a Lebekás, Lebis kommentek 🤣🤣

A kérdés maga pedig komolytalan. Ki kérdez ilyet???

2022. okt. 25. 23:11
 12/36 anonim ***** válasza:
11%
Ha Bekinek becézed, de csak te, az elég kellemetlen, mert nyilván a felnőttek tudják, hogy raccsolsz és olyan, mintha próbálnád kimondani, hogy Breki, csak nem sikerül. Szóval, ha ezt választjátok, akkor rajtad kívül is becézzék úgy páran 😁
2022. okt. 25. 23:22
 13/36 anonim ***** válasza:
23%
Hát nem tudom, én írásba kérném az engedélyt és a formákat is, hogy hogyan hívhatom. Ha ekkora a haccacca körülötte, akkor biztos megvan az az 1-2 forma, ahogy engedélyezik becézni! Kérdezz rá tőlük! Nehogy még a végén másképp hívd és akkor láthatásmegvonás lesz a vége!
2022. okt. 26. 00:07
 14/36 anonim ***** válasza:
22%
Gondolom most viccesnek gondoljátok magatokat, közben meg szánalmasak vagytok.
2022. okt. 26. 05:55
 15/36 anonim ***** válasza:
67%
:DDD Persze, de nem annyira, mint az, aki engedélyt ad arra, hogy becézzék a gyerekét, vagy az, aki szerint ez normális, de magától nem tud beceneveket kitalálni :DDD
2022. okt. 26. 06:02
 16/36 anonim ***** válasza:
91%

Tudom, tudom ez elég fájdalmas még le írnom is; Bekuci. Hallottam már így becézni ezt a nevet.

ReBEka- Bebe

Beka

Beki

rEBeka- Ebi/Ebike

2022. okt. 26. 06:37
 17/36 anonim ***** válasza:
65%

Akik a becézés engedélyezésén vannak fent akadva azoknak írom

ÉN nem engedem hogy becézgessék a lányom

Van egy szép neve, ami nem mellesleg rövid (4 betű) nem szeretem ha szét becézik

Hívják csak a nevén, azért adtuk azt neki

2022. okt. 26. 07:41
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem, ha mindenféle gagyi bárgyú becézésekkel látják el a gyerekemet, anyámra is rászóltam az elején, hogy ezt ne.

Attól, hogy a kérdező a kicsit erős "engedélyezni" szót használta, még nyilván úgy értette, hogy a szüleik felől bárhogy lehet becézni.

Igen, lehet valakinek ez nem egyértelmű, de vannak kínos becenevek, amiket nem biztos, hogy szeretnének a szülők.

Például az egyik barátnőm lánya Zoé, és kimondottan utálja a Zozi, Zozó, meg ezekhez hasonló becézgetéseket.

2022. okt. 26. 08:13
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Totál megértem, ha valaki nem hagyja hogy bizonyos formában becézzék a gyerekét.

Fiam pl Bendegúz. Becézve nálunk meg családban, barátoknál Beni.

De pl a szomszéd állandóan Bendikének hivja. Hiába kértem 100x, csak így mondja. Egy másik ismerős Bende... jézusom... es a kedvencem, Benedek 🤦‍♀️

Szóval szerintem igenis lehet szabalyozni, kérni hogy neeeeee.

En egyébként Rebeka vagyok. Család Beki, vagy Rebi, barátnőim Bekának hívnak.

Egyedül a férjem szólít Rebekának 😅

2022. okt. 26. 09:57
 20/36 anonim ***** válasza:
33%
Hebeka
2022. okt. 26. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!