Mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éves kisfiamnak 4 napja nincs széklete. Próbáltuk már a kamilla teát, szilvalekvárt, laevolac szirupot, de semmi sem segített. Ingere van, de nem meri kinyomni, és gondolom már be is keményedett neki. A védőnő glicerines kúpot javasolt, ami másfél éves korában egyszer meg is oldta a problémát, most viszont nem segített rajta. Nagy nehezen beadtuk neki, le kellett fogni, ordított, hogy csípi, és kinyomta egészben. Egy kicsi vércsík is volt a kúpon, pedig bekrémezve, kezembe megmelegítve adtam be, szóval nem tudom mi lehet a hiba. Közben beszéltem a házirorvossal is, azt mondta muszáj a kúp, mert alul szorult be, felülről hiába próbálkozunk hashajtóval, és ha ez sem segít, beöntést vagy pezsgőkúpot adnak a kórházban.Mit csináljak, hogy adjam be kíméletesebben? Vagy vegyek inkább pezsgőkúpot?

2022. okt. 24. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem bármelyik patikában, hirtelen a Pingvin Patika meg a Benu oldalán is megtaláltam.
2023. márc. 15. 13:13
 12/14 anonim válasza:
És ennek a használata eltér a kúptol nem fájdalmasabb?
2023. márc. 15. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy műanyag, nagyon vékony vékony cső megy a végbélnyílásba, és azon keresztül kell benyomni a folyadékot, elég a felét, egyáltalán nem fájdalmas nekik, sokkal kíméletesebb mint a kúp
2023. márc. 15. 21:47
 14/14 anonim ***** válasza:
És azonnal hat
2023. márc. 15. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!