Amira,Emili,Eszter,Jázmin,Liliána,vagy Viola keresztnevet adnátok,és nem adnátok kislányotoknak?Miért?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 18:47
A kérdező szavazást indított:
Amira
Emili
Eszter
Jázmin
Liliána
Viola
72 szavazat
1/23 anonim válasza:
Emily. De mivel a magyar tiltja a kulfoldi nevek helyesen irasat, igy siman elmennek mashova szulni, ahol ertelmes torvenyek vannak ennek kapcsan.
3/23 anonim válasza:
Egyedül az Emili-t nem adnám, legalábbis Magyarországon nem, pedig külföldieknél kifejezetten tetszik. Ehelyett talán Emília. Nekem - személy szerint - legjobban az Amira, Jázmin és Eszter tetszik, de a többi is vállalható. (Szerintem!)
4/23 anonim válasza:
Ezek közül csak a Viola tetszik, az Eszter semleges a többit akkor se adnám ha fizetnének érte.
5/23 anonim válasza:
Jázmint adnám, ha nem lenne annyira elcsépelt, így inkább Eszter.
Liliána, Viola - nem annyira tetszenek, de teljesen jó, vállalható nevek.
Amira, Emili - ezek egyáltalán nem tetszenek, az Emília viszont igen, azt akár adnám is.
6/23 anonim válasza:
Eszter nagyon szép név. A többit én nem adnám, nem csùnya nevek, csak tőlem távol állnak
7/23 anonim válasza:
Amira, Emili - nagyon nem magyarosak, itthon furcsán hangzanak.
Eszter - kedvencem, szép, minden életkorban jó.
Jázmin - szép, de az Eszter mögött van.
Liliána - túlbonyolított.
Viola - nem tetszik.
8/23 anonim válasza:
Jázmin és Viola tetszik. Lehet elcsépelt név, de évről évre csúszik lefelé a listában. Mire nekem születik lányom hogy adjam neki, már nem is lesz divatnév, arról nem is beszélve hogy addigra sok viselője már tinédzser lesz.
9/23 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, de ettől függetlenül mindegyik szép nev
10/23 anonim válasza:
Emília a lányom ( Emili nem tetszik)
Viola listas volt.
Többi nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!