Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tipegő hàlòzsàk- mellkasàn...

Tipegő hàlòzsàk- mellkasàn zipzàros nem kènyelmetlen alvàsnàl?

Figyelt kérdés

Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Milyet èrdemes venni?

2022. okt. 11. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Szia, vannak akik nagyon szupereket készítenek cipzár nélkül.Én egy facebookos oldalról rendeltem a lányaimnak már többször is. "Mama aki imád varrni" ha lehetőséged adódik nézd meg milyeneket készít a hölgy.
2022. okt. 11. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
A tipegő, vagy a cipzár zavar? 5 éves lányom is elöl cipzárasban alszik, nem zavarja. De nem tipegö tipusut vettem, feleslegesnek tartom, úgyis alszik ha rajta van, mikor felkel leveszi.
2022. okt. 11. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Én Cseppkét vettem. Tudom, hogy nagyon fel van kapva mostanság, de két mérettel rendelek mindig nagyobbat, az elsőt fél éven keresztül használta minden alvásnál, semmi baja nincs azon kívül, hogy már kinőtte. Az még elöl cipzáras volt, nem zavarta alvásnál (hason alszik), viszont akkoriban még nem volt egy éves, nem tudta kicipzározni magának. Most másfél éves, jelenleg olyan változata van nekünk, aminek oldalt van egy kis cipzáras része, egyáltalán nem feltűnő, a vállánál szét lehet pattintani.

Biztos vannak még más jó gyártók is, FB-n érdemes utánanézni. Nekünk bejött a Cseppke, így maradtam nála.

2022. okt. 11. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Én Ria tipegő hálózsákot vettem. Készít bem zipzárosat is. Még a 8 éves lányom is kért és abban alszik. Fent van facen, nagyon szépek.
2022. okt. 11. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokkal kényelmesebb nekik ami nem tipegő. Az enyém pl imádja felhúzni a lábait, ezt tipegőben nem tudná megtenni, vagy maximum kényelmetlenül.
2022. okt. 11. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Az lanyom baromi sokat forog, a nem tipegobe belecsavarodna.

Mar talaltam megfelelot, koszi a vaalsozkat

2022. okt. 11. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!