Mit gondoltok az Émi, Doroti, Lulu, Gvendolin, Misel, Felisa, Opra nevekről?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 22:14
1/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. Ennél többet nem szeretnék hozzáfűzni :D
2/25 anonim válasza:
Doroti és Gvendolin tetszik. Utóbbi kedvenc könyvsorozatom főszereplőjének neve. Bár tudom magyar vezeténév mellé furcsa lehet,de egy hasonlóan németes családnév mellett elmegy.
5/25 anonim válasza:
Gagyinak tartom, amit a torveny muvel ezekkel a nevekkel. Undorito, hogy arra kotelezik a szuloket, hogy ha amcsi neveket akarnak, helytelenul irjak le, mert magyaritani kell.
Nem ertem, mi baja a magyar kormanynak a helyesirassal... 😑
Emi=Amy
Felisa=Felicia
Misel=Michelle
Stb.
Jelentosen ertelmesebben nez ki az eredeti.
6/25 anonim válasza:
Ami elsőre eszembe jutott ezekről, azt nem hagyja ideírni a moderáció
7/25 anonim válasza:
Nekem volt Doroti nevű osztálytársam, talán ezért nekem nem fura ez fonetikusan leírva, de egyébként tényleg gáz, hogy nem lehet őket eredeti alakjukban írni.
Az Amy nevet kimondottan szeretem, de ez az "Émi" annyira nyomi...
Nekem a Lulu is tetszik, magamnak el tudnám képzelni, tudnám viselni, de a gyerekemet nem nevezném el így.
9/25 anonim válasza:
Igazából ha ilyen neveket látok valahol, feltételezem egy hogy bizonyos népcsoporthoz tartozik.
10/25 anonim válasza:
Azt, hogy elolvastad a rosszlányok.hu hirdetőinek legfelső sorát:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!