Melyik lány név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Hajnalka vagy Krisztina?
(Ha egyik se akkor nem kell válaszolni.)
2022. okt. 10. 01:20
11/18 anonim válasza:
Mindegyik jó választás, de a Krisztina kicsit jobban tetszik.
12/18 anonim válasza:
Krisztina jobban tetszik.
A Hajnalka kicsit megreked gyerek szinten.
13/18 anonim válasza:
Hajnalka kicsit jobban tetszik a lágyabb hangzása miatt.
14/18 anonim válasza:
Hajnalka nekem nőiesebb; Krisztina nekem, kicsit szürke, középszerű.
Hajnalkát becézéskorkor csak Hajnalra rövidíteném; mert a Hajni becézés nem tetszik; de mindenképp Hajnalkának ,é s nem Hajnalnak anyakönyveztetném.
Viszont a Krisztina is tud nagyon király név lenni ; amennyiben csak Tinának, meg a Tina változatainak, pl Tinus, Tinácska, becézik. Az úgy nagyon kecses, nőies.
15/18 anonim válasza:
*de szóval, ha mindenképpen a teljes alakot nézzük; akkor a Hajnalka mindenképpen szebb, annak hivatalos formában is gyönyörű a hangzása. Krisztina meg nekem nem tetszik; csak Tinaként; Krisztina név nekem ígyvegyben, teljes alakban ,,szürke".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!