Igaz az, hogy a 12.hét után már nem mutatja ki a terhességi teszt a terhességet?
A barátommal kb. 4 hónapja voltunk együtt utoljára. Kiszakadt az óvszer,de elvileg időben észrevettük.
Azóta már megjött 3 szor is, így megnyugodtam, de jelenleg késik 2 hete.(nem szokott ennyit késni)
Bár gondolom nem lehetek terhes,mivel megjott tobbszor is, de a biztonság kedvéért csináltam egy tesztet X -epil-t, ami negatív lett.
De most olvastam a neten, hogy egy bizonyos idő utan csökken a hcg szint és nem mutatja ki a terhességet a teszt.
Ez igaz?
A barátommal azóta már nem vagyunk együtt, ezért is paráztam be.
"De most olvastam a neten, hogy egy bizonyos idő utan csökken a hcg szint és nem mutatja ki a terhességet a teszt."
Légyszíves linkeld be, hogy ezt hil olvastad.
A terhesség egésze alatt termelődik Hcg, sőt szülést követően 1-2 hét is lehet akár, mire ez a hormon kiürül a szervezetből. Borzasztóan nagy ostobaság az, hogy nem mutatható ki 12. Hét után terhességi teszttel.
Köszönöm a válaszokat!
Én azota kb.15 hetes terhes lennék és nagyon megijedtem belegondolva, mivel már nem vagyunk együtt a barátommal és se anyagilag se sehogy nem lennék jelenleg felkészülve egy terhességre.
Össze vissza olvasni/hallani olyanokat is, hogy valakinek terhesseg alatt vagy az elején megjön.
Ezért is ijedtem meg,hogy most nekem késik.
De így akkor már megmyugodtam ha a teszt most is kimutatná a terhességet.
Nem igaz
Igaz, hogy csökken a hcg, de jóval a kimutathatóság határán felül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!