Nem találok egy fiúnevet sem, ami tetszene. Milyen szép fiúnevek vannak?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék annyira tömegnevet, mint mondjuk a Bence/Balázs/Gergő/Levente, stb. A Nimród pl tetszik, de az is túl divatos mostanában.
Szeretném, ha becézhető lenne, és minimum 5 betűs...
2022. okt. 6. 13:04
21/36 anonim válasza:
Zoárd, Zoltán, Roland. Nálunk a családban ezek a nevek jöttek fel.
22/36 anonim válasza:
Az én gyerekeim Dániel,Milán,Marcell Sámson.Tetszet még a Merse,de azt a férjem nem akarta.Marcellnek azért lett két neve,mert mostanában divatnév lett.Nem tudom ezek a nevek kinek mennyire szépek,nekem a legszebbek.
23/36 anonim válasza:
Barnabás? Barni,Barnus. En imadom. Nekem mar tiz eve megvolt a neve, mire lett egy fiam.
25/36 anonim válasza:
Nekem a Miron volt a favorit. Csak a férjemnek nem tetszett sajnos. Így végül mást választottunk. Így kicsit hagyományosabb nevet kapott, Áron lett.
26/36 anonim válasza:
Zádor, Ábris, Miksa, Andor szerintem elég ritkák, de szépek
28/36 anonim válasza:
Juuj, Szilárd tényleg nagyon szép.
Szili
29/36 anonim válasza:
Szilárd? Hat nagyon csunya nev. :( Sziszi lesz a neve. Nekem nagyon nem tetszik.
30/36 anonim válasza:
Úgy hívták a szomszéd macskáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!