Mennyit mozgott a babátok a 12. heti UH-n? :)
Igazából csak kíváncsi vagyok, meg nincs kivel megbeszélném, aki szintén érintett :D
Nekünk nagyon-nagyon aktív volt. Olyanokat ficánkolt, hogy nem hittem a szememnek, az orvos időnként alig tudta lemérni, aztán mindig úgy fordult, hogy nem látszódott, ami épp kellene.
Nagyon megilletődtem, hogy mi zajlik odabenn, és hogy mi lesz akkor később, amikor nagyobb lesz?
Szétver belülről :D
A miénk konkrétan kiugrott a bőréből. Bukfencet is lecsapott. Még az orvos is mérgelődött miatta. :) Nagyon-nagyon kis aktív baba volt, de én nem bántam, jó volt nézni.
14 hetes vagyok most, még nem érzek semmit.
Alig tudtuk felébreszteni. Azt mondták köhögjek, 2x hallgatta a szívhangját, mert állítólag attól felkelnek de a miénk nem.. (tiszta apja 😅)
Aztán egyszer csak megmozdult, amint a hölgy átváltott hasi ultrahangra. Ott integetett egyet és ennyi is volt. Csináltam róla videót, cuki nagyon ❤️
Ficánkolt nálam is, de azért le tudták mérni.
Én inkább sajnáltam szegénykét, mert tudtam, hogy ez sosem vidám vicánkolás, hanem idegesíti az ultrahang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!