Ferjem szoke, kek szem, en barna szem, barna haj, mennyi az esely hogy a ferjemre fog hasonlitani a baba ha a csaladban masnal is lett kek szemu gyereke?
Kiskoromban en is szoke voltam, idovel besotetedett a hajam
Szemem barna
Ferjem nagyon szoke, es nagyon eros kek a szeme
Tesoim is szinte mind szoke hajuak voltak, egyik battyamnak a felesege is szoke, kek szem a gyerek a nore hasonlit, nem batyam genjeit orokolte.
Viszont a masik battyam felesege barna haju, barna szemu a battyam is, es a gyerekuk is ezt orokolte
Ha battyamnak szoke lett es kek szemu, mert a felesege is olyan akkor nekunk is van ra esely, igaz?
Azt mondjak a barna genek erosebbek, de ezek szerint nalunk nem annyira, mert a kek szem lenyomta a barnat
Tudom, hulyeseg..de en szoke haju kek szemu babat akarok, mint a ferjem. Tapasztalatokra lennek kivancsi, hogy a kek mennyire nyomja le a barnat
Igazabol remenykedek amiatt, mert battyam gyereke is szoke lett es kek szemu a no miatt, akkor is ha battyam barna haju es barna szemu
Azt jobb ha tudod hogy minden baba kék szemmel születik, nézz utána!
Ja és van esélyetek!
"de en szoke haju kek szemu babat akarok, "
Ez az akarok egy kicsit erős. Jobban szeretnél esetleg? Ez elfogadható.
De ha az "akaroknak" az az ellentéte, hogy ha másmilyen lesz, akkor nem akarom, nem szeretem, nem kell...
Akkor várj még a gyerekvállalással légyszi! Úgy örökre.
Az hogy a családban hogy alakult, irreleváns. Ők nem a férjeddel vállaltak gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!