Petra névről vélemények?
Figyelt kérdés
Jelentése kőszikla, bár nem mindig szoktam nézni a jelentést egy egy névnek, de maga a név nagyon tetszik. Mennyire gyakori vagy ritka? Mit gondoltok erről a névről?2022. szept. 23. 05:47
12/24 anonim válasza:
Igazából egy átlagos vállalható név, nincs vele semmi baj.
13/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem nagyon csúnya. Durva, elcsépelt, gyakori.
15/24 anonim válasza:
Régebben kb. 10 évvel ezelőtt divatnév volt, ma már nem annyira sokan adják. Nekem az tetszik benne, hogy nem lehet becézni, mert nem szeretem, ha egy szép nevet, mondjuk Ágnes, Ildikó stb. elrontanak egy becézéssel: Ildi, Ági, becézve egyik név sem tetszik. De szép még a Titanilla, ha az megy a vezetéknévhez.Most ez jutott eszembe.Ez dallamos név, a Petra nem.
16/24 anonim válasza:
Szerintem szép név,nekem is tetszik!
17/24 anonim válasza:
Neked tetszik, ez a lényeg.
Nekem nem tetszik, ez nem lényeg.
18/24 1112 válasza:
Szép név, szépséget, komolyságot, határozottságot sugároz számomra. Imádnám, ha így hívnának. ♥ Egy magas lányt képzelek el ezzel a névvel, aki pl jó sportokban, meg okos is, meg segítőkész. Ilyenre asszociálok eleve a névről.
19/24 anonim válasza:
Petra névvel egy szép lányra gondolok, mert olyan a végződése, mint a Kleopátra névnek. Jó név szerintem, mondjuk az osztálytársamat sokszor Petinek hívták a barátai. Nem volt vele baja és mivel nem volt Péter az osztályban így működött neki ez a becenév, senki sem gondolta furának.
20/24 Menőcsajszi72 válasza:
Én is imádom. Szinte már traumás vagyok, hogy nem ez a nevem. (Az én nevem a Kamilla, amit utálok.) Nekem is egy kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!