Székrekedésem van, és 9 hetes terhes vagyok, milyen készítményt tudtok javasolni ellene? Erölködni nem szabad, ugye?
Figyelt kérdés
borzalmas!!!!!!!3-4 naponta tudok elmenni wc-re(akkor is majd meg döglök),pedig sok gyümölcsöt,zöldséget,levest és főzeléket eszem!segítsetek!!!köszi.2008. dec. 22. 19:12
1/4 anonim válasza:
szia,
Napi 2,5 l folyadék kell min.
Állítólag ez természetes, bár nekem nem volt sem az első, sem a mostani terhességeben ilyen.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én a lenmagot tudom ajánlani. Persze a sok folyadék mellé.
Vagy a lekvárt.
Esetleg gondold végig nincs-e olyan étel amitől szokott menni a hasad.
3/4 anonim válasza:
Én sokmindent kipróbáltam. Pl. sok folyadák, rostos italok, Tamarinlax, Laveolac szirup stb. Egyik sem vált be, kivéve a napi egy-két Aktivia (natur) és a glicerines kúp. 32hetes
4/4 anonim válasza:
szia nekem is végig székrekedésem volt a terheségem alatt.Szilva levet igyál.stadalaxot nyugotand szeheted mert terheség alatt szabad szedni doki nekem ezt javasolta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!