Lehet megcseréltem a gyerekeket, mit csináljak?
Nem vicc!
Ikreim születtek, 6 naposak. Papír alapú karszalagot tettek rájuk, nem azt a csatosat. Hanem mint amilyet a strandon adnak. Fürdettem őket. Levettem az egyikről a karszalagot, aztán kidobtam mert szét volt ázva. Betettem az ágyunkba. Utána betettem a másikat is fürdés után. Direkt különböző színű fülbevalót vettem, hogy megkülönböztessem őket, de elfelejtettem, hogy melyik melyik gyerek. Tudom hogy a jobb oldali gyereket tettem le elsőnek, és a bal oldalit másodiknak, de azt nem hogy melyik karkötőt vettem le és dobtam ki először. Férjemnek mondtam este, ő csak rámondta hogy Ő Anna, de nem vagyok benne biztos. Tegnap óta olyan stresszbe vagyok h most akkor melyik melyik.
Én is ezen paráztam amikor hazavittem az ikreimet :D
Talán egy hetesek voltak, amikor szintén fülbevaló alapján eldöntöttük, hogy melyikük melyik. Felírtuk a hűtőre.
Azóta sem tudom az igazságot 🤣
Nyugodj meg☺️
Biztosan be fog ugrani hogy melyik fülbevaló melyik névhez (gyerekhez tartozik) Csak kell egy kis pihi.
Egyébként a súly mérés jó ötlet. "A" baba ált. a nagyobb súlyú
Direkt különböző színű fülbevalót vettem, hogy megkülönböztessem őket, de elfelejtettem, hogy melyik melyik gyerek
Kérdezd meg az apjukat, talán neki több esze van.
Megint ez az undokoskodás... 6 napja születtek, ráadásul ikrei.
Tegye fel a kezét, aki 6 nappal szülés után toppon volt agyilag! 😅
Meg még be is frusztrálódott, hogy szaranya, mert összekeverte a gyerekeit. Én csak kitartást kívánok, tippeket kaptál hasznosakat bőven :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!