Muth vezetéknévhez melyik névvariációt adnátok? Nimród Zénó vagy Zente Nimród?
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 17:52
21/33 anonim válasza:
Ja az se jó, akkooor Boris lesz.
23/33 anonim válasza:
Viccből irtam a Donàtot nyugi van :)
24/33 anonim válasza:
Elég speciális ez a vezetéknév, nem lesz könnyű találni hozzá illő keresztnevet. Kíváncsi lennék, de nyilván nem fogod ide írni, hogy a (leendő) gyerek apukájának mi a keresztneve. Nem is tudom milyen nevet tudnék elképzelni mellé, ötletem sincs.
25/33 anonim válasza:
Mindenképpen magánhangzóval kezdődő nevet adjatok.
27/33 anonim válasza:
Ódort is kerüljétek, angolul bűzt jelent 😂
28/33 anonim válasza:
Nem illik ősmagyar keresztnév a vezetéknévhez. András, Arthur, Endre, Péter, stb. talán jobb. Megnézném, milyen országban van elterjedve a vezetéknév és milyen keresztneveket választottak hozzá ott, utána ezek közül választanék olyat, ami magyar keresztnévként is megtalálható, illetve magyar közelálló hangzásút.
Nagyon ügyelnék arra, ne adjon rossz hangzást, csúfolható, mondókába illeszthető hangzást, a viselője majd jól érezze vele magát.
30/33 anonim válasza:
Elvileg német, szóval akkor germán eredetű név kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!