Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után milyen a menstruáció?

Szülés után milyen a menstruáció?

Figyelt kérdés
Fél éve szültem, s még eddig nem jött meg. Eddig néha hol barnás, hol véres folyásom van, de nem nevezhető mensinek. Ez micsoda? Ti jártatok így? Mikor jön meg végre? Nem mintha szeretnék menstruálni, de nagyon rossz ez a bizonytalanság...
2008. dec. 22. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Én 5 hónapja szültem és múlt csütörtökön jött meg először. De nekem ugyan olyan volt, mint szülés előtt. Se több, se fájdalmasabb.

Kérdezd meg a védőnőt, vagy az orvosodat. Bár biztos időpontot senki nem tud mondani, van aki napi egy szoptatással is mentesül a mensi alól. Én se számítottam rá ilyen hamar :( Engem arra emlékeztet amit írtál, amikor tizenévesen elkezdődött a hormonális változás, és volt olyan hónap, hogy csak barnás valami volt, nem is tudom már hányadik hónapra lett normális vérzés.

Üdv

2008. dec. 22. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
szia nekem 8 hónap múlva jött meg szopi befejeztével ugyanolyan volt mint előtte, csak nem görcsölök annyira már
2008. dec. 22. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 8 héttel a szülés után jött meg - sajnos- és rettenetes volt. Egy hétig barnás, aztán mint szülés után, ugy ömlött belőlem 2 napig, tenát használtam, görcsöltem, nagyon rossz volt. Kb 4-5 napig tartott. Nekem előtte alig volt mensim. Most karácsony körül kellene megjönnie, kiváncsi vagyok, milyen lesz.

2008. dec. 23. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én két hónapja szültem. Nekem 45 napig szülést követően megvolt a menstruációm és még szoptattam is.Utána elmult és csak most jött meg. Nagyon váltakozó volt a menstruációm, egyszer nagyon erős volt , máskor meg jóformán csak barnázott. Most, hogy megjött az első három napon nem volt, csak barnázás a negyedik napra rá pedig ömlött belőlem. Azt mondta a dokim, hogyha valaki szoptat és az alatt van meg a menstruációja az nem baj/hormonok zavara/. A szoptatás után nyolc héttel szokott visszaállni a menstruáció a régi kerékvágásba, ha ekkor sem áll vissza, akkor dokihoz kell fordulni, mert ott már gond van.
2008. dec. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!