Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha kisállatot, rágcsálót...

Ha kisállatot, rágcsálót szeretne a gyermeked, mire mondanál igent?

Figyelt kérdés
Illetve milyen állatot tartotok otthon, ha már a döntésen túl vagytok 🙂
2022. aug. 16. 17:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
26 vagyok, 29. Volt 3 görényem, úgyh van tapasztalatom, köszönöm.
2022. aug. 17. 10:54
 32/32 anonim ***** válasza:
48%

Igazából bármire, de ha nekem kéne választanom akkor valószínűleg olyan állatot választanék amely kevésbé elterjedt vagy népszerű. Pl. patkány.

Úgy gondolom hogy jó minél elöbb kiölni azt a gondolatot egy gyerekből hogy pl. a patkányok, kígyok, békák mennyire undorító állatok. Bármilyen állat is kerül a kezem közé órákig képes vagyok azt nézni és végül mindig oda lyukadok ki, hogy mennyire lenyűgözőek.

Felnőtt létemre a minap képes voltam több mint egy órát a hangyákat is elbámulni és tanulmányozni.

A kérdésre válaszolva pedig: egy ideje már csak egy arany hörcsög van a háznál de ha minden jól megy akkor még idén érkezni fog pár baromfi.

De őket talán már más kategóriába sorolnám.

2022. aug. 17. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!