Hajnalka név vállalható?
Jé:) Ehhez még nem írtam választ ? :)
Egy hasonlóhoz már igen. :):)
Én imádom a Hajnalka nevet, volt egy ilyen osztálytársam is, mindig amikor teljes alakban mondták a nevét, rácsodálkoztam, hogy milyen gyönyörű. Hajninak becézték/tük, az nekem nem tetszett, de a név teljes alakjának gyönyörű mivolta szerintem kárpótolta őt ezért a nem túl szép becenévért.
Amúgy én már rájöttem, hogy
Hajnalkaként anyakönyveztetném
Hajnalnak becézném
Tudom,hogy konkrétan egyben a hajnalKA, az egy virág, a sima
hajnal meg egy napszak ; de én akkoris Hajnalnak becézném, engem ez nem zavarna. Rövidebb alak, mégsem """"""degradálom le""""""" egy Hajnivá.
De szóval tehát, annak az akkori osztálytársamnak a nevét irigyeltem, de nagyon.
Egyébként mára a saját nevemet is megszerettem nagyon; régebben valamennyire öregesnek találtam, de most meg már imádom,hogy így hívnak. (nem változtattam nevet, csak megszerettem azt, ami volt. Pl mert ritka, meg mert pont az egyik beceneve is olyan gyönyörű, olyan gyönyörűen cseng, dallamos, kecses.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!