Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pierre Cardin PS822 babakocsit...

Pierre Cardin PS822 babakocsit szeretnék venni, újszülött kortól, téli babának. Érdemes? Ha nem, akkor helyette milyet vegyek, árban, szerkezetben hasonlót?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 13:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kócos Barby válasza

[link]

Mi ezt vettük meg, iszonyatosan jó kocsi, imádom! Nekünk nagy babánk van, most 4 hónapos, és ugyan már végigéri a kocsit, de a szélessége még mindig kényelmes neki, így még használjuk, és imádja a "kisfiam". Én szivesen ajánlom bárkinek, egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt vettem meg. Jó, nehéz kocsi ugyan, de elemeire lehet szedni, és így könnyen lehet vinni minden fele. Mi megvettük az autós bekötő szettjét is, és így mozesban lehet vinni minden fele. Első kocsink egy Graco volt, amit megbántam, mint a fene, hogy megvettem. Ezt viszont imádom! a három kerekével a legkönnyebben navigálható kocsi, és a nagy méretei ellenére iszonyatosan jó fordulékony, strapabíró kis "kolosszus"..:)

2010. szept. 25. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen babakocsim van, és nagyon szeretem. Nekem egyáltalán nem hiányzott belőle a mózes, sőt, a lábzsákot is ritkán használtam. Pedig decemberi a babám, és emlékeztek milyen idő volt tavaly télen, és napi 3x mentünk kutyát sétáltatni. A kerekei szerintem nem kicsik, hanem közepes méretűek, és jól veszi az akadályokat, és egy kézzel is könnyű tolni. És a tolókarra pont ráfér egy bevásárlókosár, ha közértbe mész, még fogni sem kell :))) A huzatot meg egyszerűen letépőzárazod, ha mosni akarod, és nagyon könnyen tisztítható (ezt tapasztalatból írom, nálunk volt benne egy csúnya pelenkabaleset...)

De csak pár hónapig használtam rendszeresen, nyáron vettem egy könnyű esernyőkocsit. Igaz, ez még nem is számít nehéznek a kategóriájában, de már kicsit nehéz a 10 kg-os kislányommal együtt. A másik, ami miatt újat vettem, mert bár a ps nem nagy, de lapra csukható, és az én Opel Corsám mini csomagtartójába nehezen fért be.

Egyet bánok, hogy újonnan vettem, mert tényleg csak pár hónapig használtam rendszeresen. De azért még elraktam télre, ha hó lesz, mert könnyebb lesz tolni a nagyobb kerekeivel, mint a kiskerekes esernyőkocsit. Még mindig nagyon jó állapotban van, a kerekei keveset koptak, nem nyikorog, nem fakó a színe, szóval én csak ajánlani tudom.

2010. szept. 26. 09:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Most néztem meg, amit az első válaszoló linkelt be, és biztos, hogy nem 15 kg-os, szerintem elírták. A többi oldalon is 10-11 kg-osnak írják. (utolsó válaszoló)
2010. szept. 26. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!