Dália névről kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Tetszik? Adnátok a lányotoknak? Ismertek ilyen nevű kislányt a környezetetekben?2022. aug. 6. 23:08
12/21 anonim válasza:
Nekem alapból tetszenek a virágnevek. Nagy kedvencem az Írisz is, csak ismerek macskát is ilyen névvel, szóval na. A Dália is szép. A gyümölcs nevekkel már bajban vagyok azért. Azok nem.
13/21 anonim válasza:
Sógoromból majdnem Dália lett :D
14/21 anonim válasza:
Esetleg a Délia? Ha elrettent a Fekete Dália dolog.
15/21 anonim válasza:
Szép név de nekem is a Fekete Dália jutott azonnal az eszembe. :/
18/21 anonim válasza:
Normális név. Adnám. Nem is gyakori. Nekem a virág jut róla eszembe.
19/21 anonim válasza:
Ismerek, 4 éves, Dahlia, anyuka szerb, apuka szudáni, s Angliában élnek. Magyarországon nem adnám, nem tetszenek a virágnevek
20/21 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul, de én nem adnék olyan nevet, aminek ennyire egyértelmű jelentése van. Még akkor sem, ha az egy pozitív dolog (a Virág, Napsugár, Ajándék Sterling. nevek sem tetszenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!