2 evessel eskuvon? Mik a tapasztalatok?
Így.
Hátsó sor, hogy gond nélkül kisurranj, ha elkezdene fészkelődni.
A csokor dobás, gratuláció, vonulás szerintem nem okoz gondot, ha mégis, az már úgyis hangzavaros rész, ott nem lesz olyan zavaró.
Ha a templom vagy a helyszín körül tud játszani, futkosni, esetleg több gyerek is lesz, akkor valaki kimegy vele játszani.
A vacsora, első tanc meg még egy kis buki és máris 9 óra.
A gyerek 2 es 2,5 ev3s koraban is voltunk eskuvon. Hatso sorban ultunk ceremonian, ahogy a tobbi gyerekesek is. Akiknek hangoskodni kezdett a gyerekuk, kimentek rogton.
Utana meg mindenki hangos, a gyerekek meg jatszottak. Volt hely a szabadban, de sokat az etterem reszben is.
Te ismered milyen habitusúa a gyereked.
Mi most megyünk az egyik baráunkhoz lagziba, oda nem visszük a 3 éves gyerekünket. Nem is tudna csendben maradni a szertartás alatt (folyton dumál és szerintem képtelen lenne suttogni. Ez most nem az a hely, ahol ki szeretném próbálni) és mi is szeretnénk egy nagyot bulizni.
Közeli családtag lakodalmába vittük. Amíg tartott a szertartás, addig valaki kint sétált vele, a buli részén meg nem volt gond.
A mi esküvőnkön is volt pár 3 év alatti gyerek. Senkit nem zavartak. Csendben voltak, estig táncoltak, aztán összetolt széken aludtak.
Én is azt mondom, hogy attól még, hogy nem viszem magammal, nem tagadom ki a családból, ugyanúgy a család része marad, csak vannak helyek vagy programok, amiken szeretnénk felnőttként részt venni. Pl színházba vagy rockkoncertre se hordom magammal, sőt olyan is van, hogy csak csajbuliba megyek a férjem és a lányom nélkül, másnap meg együtt megyünk pl. állatkertbe. Ettől még mi egy család vagyunk.
És most nem azért, de ha hátul ültök, hogy gyorsan ki tudjátok vinni a gyereket, annak mi értelme van?
Hogy kint legyetek?
Azt előre úgyse tudod kiszámítani, hogy mikor fog sírni, a szertartás így is úgyis megakad, mert sír a gyerek, mindegy lenne bent hagyni és üvölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!