Milyen fiú nevet javasolnátok, ami megfelel a következő kritériumoknak?
Figyelt kérdés
Nem ilyen nagyon új/idegen hangzású, inkább hagyományos. Nem nagyon elterjedt, de nem is olyan, amiről még senki nem hallott.
"Stílusra" valamennyire passzol az Ágoston tesó névhez.
Nem baj, ha hosszabb, vagy nehéz becézni.
Nem kezdődhet 's'-sel a vezetéknév miatt.
2022. aug. 3. 15:16
11/27 anonim válasza:
Bakker, ne má, hogy az internet népe végezze el a kutató munkát helyettetek..
12/27 anonim válasza:
Csaba, Kende, Zétény, Nimród, Csanád, Nándor, Bendegúz, Benedek, Levente, Gergely, Csongor, Mátyás, Zsigmond
13/27 anonim válasza:
A Levente, Bálint, Gergő/Gergely visszatérő válaszok.
Feltűnt valakinek, hogy a kérdező olyat ami nem tucat név, és még példát is hozott, az Ágostont.
Szóval ti tisztában vagytok vele, hogy a Levente évek óta a top3 leggyakrabban adott névben volt, tavaly pedig letaszította a Bencét és LEGGYAKRABBAN ADOTT fiút név volt?
És az stimm, hogy a Bálint, Gergő, Benedek nevek szintén top10 esek?
14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért jó ötleteket is kaptunk, ment a zöld kéz mindenkinek!
2022. aug. 3. 16:48
17/27 anonim válasza:
Nekem a Mihály és a Miksa jutott eszembe, valamint a Boldizsár.
18/27 A kérdező kommentje:
Zsigmond, Domonkos, Gellért, Fülöp nagyon tetszik a javaslatok közül, amik nekem nem jutottak eszembe. Lőrinc is nagyon tetszene, csak az most egy ideig lehet, hogy nem túl jó asszociációt kelt...
2022. aug. 3. 18:01
19/27 anonim válasza:
Áron, Levente (akkor is, ha a top3-ban van, én speciel egyetlen kis Leventével sem találkoztam még), Tibor, Móric
20/27 A kérdező kommentje:
Levente van a családban, így az kiesett.
2022. aug. 3. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!