Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babakelengye pénzt kaphatok a...

Babakelengye pénzt kaphatok a 22-ik. Ker-ben?

Figyelt kérdés
Állando lakcimem Budafokon van,de albérletben máshol lakok,ahova még ideiglenesen se vagyok bejelentve.Igy kaphatok?
2010. szept. 22. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel a baba az állandó lakcímedre lesz bejelentve, így a Budafoki önkormányzat adni fog. Nem az a lényeg, hogy életvitelszerűen hol vagytok, hanem hogy a baba hová van bejelentve. Persze ne reklámozd, hogy nem ott laktok:)
2010. szept. 22. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.És nem fognak kérni a kerületi védönötöl pecsétet?Csak mert ilyet is hallottam már.Vagy egyáltalán milyen papirokat kérnek?(még nem volt idöm utána járni)
2010. szept. 22. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért.De mi az a babakelengye pénz???Az mindenkinek jár?
2010. szept. 24. 12:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Vannak kerületek ahol adnak ilyen pénzt a baba születése után.Meg kell érdeklödni a helyi önkormányzatnál.A 13-ik ker-ben például nincs ilyen,de a 22ker-ben van.Csak nem tudom milyen feltételek kellenek azon kivül,hogy kerületi lakos legyek.
2010. szept. 24. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Értem.Köszi!
2010. szept. 24. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
a baba és a te lakcímkártyáitok és a baba születésije szükséges.
2010. szept. 24. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!