Bele tudál nézni a babád szemébe, lelkiismeretfurdalás nélkül?
Figyelt kérdés
Rokonom kislánya, 41. hétre, 2400g-mal született, intenzívre került, egy hetesen alig eszik, mert végigdohányozta a terhességet és még ki tudja mi baja lesz...2010. szept. 22. 11:30
21/33 anonim válasza:
Azért a tápszer nem az ördögtől való, anyukámnak nem volt teje, én azon nőttem fel és lám - élek és virulok :-)
22/33 A kérdező kommentje:
Utolsó ne érts félre! Nem a tápszer a baj, hanem, hogy ő inkább hazajönne tápszerrel, mint megpróbálna szoptatni, számomra ez a csúnya!
2010. szept. 22. 19:53
23/33 anonim válasza:
Kedves kérdező inkább adjon neki tápszert mint nikotonos anyatejet.
24/33 anonim válasza:
Jomultkor kifakadtam itt, mert a lakasunkban allandoan tomeny cigifust volt az idiota szomszedok miatt. Termeszetesen minden valaszolo szemeben en voltam a rossz, a hisztis p.csa... remelem akik akkor leszoltak most itt eloadjak magukat ellentetes velemennyel. Elvegre a passziv dohanyzaz legalabb olyan karos, mintha en szivnam...
25/33 anonim válasza:
Na, én leszoktam amikor megtudtam, hogy babát várok, de szerintem mindenki foglalkozzon a saját bajával. Sok ember semmiben nem "vétkezik", mégis beteg babája születik, akkor most ők se nézzenek bele a baba szemébe? Nekem van egy sérült bátyám.
26/33 A kérdező kommentje:
Csak nem mindegy, hogy a saját anyja miatt lesz beteg vagy önhibáján kívül! Nem mindegy!
2010. szept. 23. 11:34
27/33 anonim válasza:
Ez a válasz 70%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:38
Tudod most már tényleg elegem van belőled!! Gonosz vagy és buta!! Én még soha nem írtam ide ilyet, de nem is találkoztam még itt ilyen rosszindulatú nőszeméllyel!
28/33 anonim válasza:
12.22-est nem értem.......bár nem én vagyok akihez címezte a mondanivalóját, de nem értem miért akadt ki arra akire kiakadt.
29/33 anonim válasza:
12.22-es vagyok. Azért vagyok dühös rá, mert nem elég szegény nőnek a bánata, hogy ott van a gyermeke az intenzíven ez még itt bántja:-( és persze nem tudja leírni, hogy pontosan mi baja van a gyereknek. Nem mondom, hogy helyesen tette a mama, hogy dohányzott, de ezer egy más baja is lehet szegény babának. Nem szép dolog, amit csinál. Én nem dohányoztam 41. hétre 2100 grammal született a kisfiam. Genetikai betegség miatt! Fogalma sincs milyen érzés heteket tölteni egy inkubátor mellett úgy, hogy meg sem ölelheted a gyerekedet és nem etetheted:-(
30/33 A kérdező kommentje:
Utolsó! Vegyél be egy nyugtatót!
2010. szept. 23. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!