Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi zavarhatta meg a ciklusom?

Mi zavarhatta meg a ciklusom?

Figyelt kérdés

Vasárnap múlt el a mensim, ma meg már volt kis vércsepp, enyhe görcs.

Ma vagyok a 13. ciklusnapon, tehát még lenne 2 hetem a mensiig.

Járt már valaki így közületek?

2008. dec. 20. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy középidős vérzésed van. Ez a peteéréskor jelenkező pecsételő vérzés. Nekem egyetlen egyszer volt. Utólag olvastam róla, akkor jöttem rá. Van akinek rendszeres, így mindig tudja, hogy mikor van a peteérése. Persze ez, csak akkor érvényes, ha nem szedsz fogamzásgátlót!
2008. dec. 20. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem szedek...

Márciusban szültem, és szeretnénk kistesót...

2008. dec. 20. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor várj,és remélem kiderül, hogy miről van szó, mert ha középidős vérzés, az csak max. két- három napig tarthat. Hormonkezelés szerintem nem nagyon ajánlott, mert nekem is mindíg csak bezavartak az ilyenek. Persze, ha többször fordul elő és nagy a vérzés mennyisége, az már orvost kíván!
2008. dec. 21. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak tegnap volt 2-3 vércsepp, azóta semmi. Csak enyhe görcs,mint mikor megjön. Ma hajnalban veszett hányingerem is volt, azt hittem meghalok:(
2008. dec. 21. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!