Az alábbi lánynevek közül melyik a legkevésbé rossz, a leginkább vállalható?
Figyelt kérdés
Mindegyik hivatalosan adható Magyarorszgon.2022. júl. 19. 10:09
22/31 anonim válasza:
A Verbéna engem emlekeztet a viragra, de kozben ott van benne, hogy "béna" és ettol szerintem nem szep nev.
A regi osmagyar nevek nagyon szepek szerintem. :)
24/31 anonim válasza:
Ezekkel meg a kérdéssel is az a baj,hogy túl lőnek a célon.
Mindig van 1fax akinek élete értelme az hogy kibasszon kölykével...de azért ne rendezzünk belőlle vetsenyt.
1értelmű,hogy ebből a listából 1max 2 olyan név van amit a viselöje nem fog elből gyűlölni.
Esetleg megváltoztatni...akkor meg miértelme arra feszülni hogy a szarok közt melyik büzlik kevésbé?
25/31 hosszúhajú válasza:
jól lepontoztak, de akkor is érdekel miért a legkevésbé rosszat keresed, miért azok közül akarsz választani?
26/31 A kérdező kommentje:
Nem akarok közülük választani, csak mint megtudtam, ezek mind azért vannak a hivatalosan adható nevek között, mert valaki kérelmezte őket, tehát valaki valóban ilyen nevet is adott a gyerekének és kíváncsi voltam, mi a vélemény róluk, melyik lenne a legelfogadottabb.
2022. nov. 1. 09:03
27/31 hosszúhajú válasza:
ahaaaaa, most már éééééértem a kérdéskiírást! :)
28/31 Menőcsajszi72 válasza:
A "Rut" névvel mi a probléma?
29/31 hosszúhajú válasza:
28. szerintem egy magyarnak nagyon szokatlan és fura.
30/31 A kérdező kommentje:
"rút" az nem túl szerencsés név egy lánynak... ahogy az angolszász "Rhonda" is furcsán hangzik egy magyarnak...
2022. nov. 1. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!