Kis gyermekeseknél volt ilyen?
Apa a jó zsaru, aki mindent megenged, játszik vele, bohóckodik.
Anya meg a rossz, aki próbálja nevelni és az nem annyira szórakoztató.
Persze, hogy apa a minden!
Nem játékból főz az apjának hanem ketten készítik a vacsorát, mondjuk ez csak annyi, hogy a kislányunk fűszerezi az ételt vagy szószt kavargat
Vele végig ott van, ha én csinálom ugyan ezt akkor meg fél perc után otthagy mert Ő inkább mesézik
Persze, mert hiába van sok szabadnapja, azért mégiscsak az az alap, hogy veled van, tehát te sokszor főzőcskézel - ehhez képest az apja meg csak ritkábban.
Próbálj te is bekapcsolódni az ilyenekbe, ha épp nagyon mellőzöttnek érzed magad, de azért hagyd őket kettecskén szórakázni is. :)
Nálunk nem működik a közhelyes, ellenkező nemű szülőre való ráakaszkodás. A nővéremmel anyásak voltunk, a fiam apás. Most 3 és fél éves. Az van mint nálatok, azzal a különbséggel, hogy ami a fegyelmet illeti, a mi gyerekünk rám jobban hallgat (persze velem is ellenkezik azért bőven). Viszont apával izgalmasabb a játék meg minden. Talán tényleg sok játékban jobban megtalálja vele az apja a közös hangot, jobban "együtt rezegnek", nem tudom. Lehet hogy tényleg csak apa "ritkasága" okozza a rajongást. Én különösebben nem idegesítem magam rajta. Kihasználom az időt mikor az apjára tudom akasztani, és megcsinálhatom azokat a dolgaimat, amiket tőle nem lehetett. :) És egyébként örülök, hogy apa ezáltal is be van vonva a gyereknevelésbe.
Ma azt is mondta a gyerekem, hogy nem szeret. Mert le akartam fektetni. :D
Fél óra múlva meg ölelgetett, ötször elismételte, hogy szeret. :D
Nyugi, téged is éppen annyira szeret a tiéd. Csak ilyen kis izék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!