Értelmi sérült gyermeket időszakosan hová lehet beadni gyerekmegőrzőbe?
1 hétre pl. Megdöbbentem h ilyen létezik, de az ismerős többet nem árul el. 2éves a gyermek. Időnként lepasszolják hogy az ép tesóval legyenek csak.
Hallottam már kisállatpanzióról, bentlakásos idősek otthonáról, ikea gyerek megőrzőről, de ottalvós többnapos?
Ha 2 évesen anyám nte Nyomoréknak hívna engem a családom többi tagja és a testvérem előtt is, elküldene ide-oda hetekre, leadna a nagymamához egy hétre úgy hogy egész héten nem kérdez felőlem, mert nem érdekli, nos nem nevezném optimálisnak. De persze ne égjen ki, mert akkor még csúnyábban bánna velem.
Talán valóban a gyerek érdeke hogy bárhol máshol legyen, ahol szeretetet kap.
Az egészséges testvér nem érdemli meg, hogy egy hétig rá irányuljon nagyobb figyelem?
Azt eddig mondjuk nem írtad, hogy nyomorékozzák a sérült gyereküket. Ha ez igaz, nem csak az igazad bizonyításához keresel indokot, akkor persze, szomorú. Ugyanakkor nem vagyok a helyükben, nem is szeretnék. De ez számomra azt jelzi, hogy nagyon kivannak már, ha ilyen szavakat használnak mások előtt.
Lehet, hogy már érik bennük a döntés, hogy tartósan elhelyezzék egy otthonban, ezzel szoktatják őt és magukat is a helyzethez.
"Tipikus.. Ha a kérdezőnek nem tetsző válaszok jönnek, akkor tovább csűri-csavarja a sztorit."
Pl szerintem a #10-#11 válasz határozottan megérne egy szájmosást, a többiek válaszát hasznosnak éreztem.
A kérdésem intézményre vonatkozott, nem az édesanya anyai kvalitásainak kitárgyalására. Csak gondoltam leírom akkor már h mennyire el tud csúszni a "beszélgetés" ha egyesekre rátör a fröcsöghetnék a részletek ismerete nélkül. További szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!