Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesen elkezdeni a jogsit?6h...

Terhesen elkezdeni a jogsit?6hetes kismama vagyok,kisfiam 3èves.Sikerülhet?Stressz,pocak,időhiàny.

Figyelt kérdés
Nullàròl kezdenèm,nem vezettem mèg soha.
2022. júl. 5. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem kb. 5-6 hónap alatt volt meg. Online tanultam, csak az egészségügyire és a vezetésekre kellett bejárnom. Megbeszéltem az oktatóval, hogy sürgős, szinte minden nap mentem 1,5 hónapig vezetni.
2022. júl. 5. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
13 hetesen kezdtem, 36 hetesen vizsgáztam le.
2022. júl. 5. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 2,5 hónap alatt csináltam meg, 9 vagy 10 hetesen kezdtem.
2022. júl. 5. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Én május közepén kezdtem vezetni, kb pont azidőtájt lett pozi a tesztem. Eleinte nem is volt gond, de 7 hetesen nagyon bedruvultak a rosszullétek, hát nem mondom, hogy így könnyű. Hozzáteszem, hogy a volán mögött nem vagyok rosszul, annyira elvonja a figyelmemet, de rávenni magam, hogy elmenjek, nem egyszerű. Eddig 32 óránál tartok, kétszer kellett azt kérnem, hogy inkább tanpályára menjünk, ha ki kell hirtelen szállnom hányni, akkor a forgalomban nehezebb, de nem kellett.

Néha bánom, hogy most kezdtem el (munkába való visszatérés miatt volt az idözítés eredetileg), de másrészről meg úgy gondolom, hogy még mindig jobb most, mint amikor már nagyobb a hasam. Jövő hónapban fogok vizsgázni. jövő héten lesz vége az első trimeszternek, mostmár kezd kicsit könnyebb lenni egészségileg, még szülés előtt lesz lehetőségem a gyerekekkel a hátam mögött is rutint szerezni.

2022. júl. 5. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
4-es vagyok, azt nem írtam, hogy 6,4 és 2 évesek a gyerekek, ezért eleve egy batár nagy autón tanulok, mert nekünk is 7 személyes van. Én délelőtt járok, amíg oviznak/bölcsiznek, gyorsított képzésben, persze jó kis óradíja van, de legyen vége mihamarabb.
2022. júl. 5. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Meg leheg próbálni, de előtte tájékozódj arról, hogy mennyire túlzsúfoltak nálatok az oktatók, és van-e olyan, aki megbízható, és nem hagy cserben. Nekem több mint 2 évembe telt, részben a Covid-lezárások miatt, részben azért, mert az oktatóm havi egy alkalommal volt hajlandó időt szakítani rám. Azért nem váltottam, mert felénk (pesti agglomeráció) mindenkinél ez van. Aztán az első bukásom után besokalltam, Pesten találtam valakit, aki biztosra elvállalt heti kétszer, vele sikerült is.

Szóval nem lehetetlen, de jól nézd meg, kihez mész, mert ha a sikeres kresz-vizsga után 2 éven belül nem teszed le a forgalmit, buktál mindent.

2022. júl. 5. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

barátnóm szinte ugyan úgy volt mint a #6os válaszoló (szintén agglomeráció)

A pocakod nem gátol a vezetésben (ikerterhesen a szülés napján is vezettem)

2022. júl. 5. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem pl sokáig tartott, munka plusz gyerekek mellett, max heti egyszer tudtam menni, így nekem több, mint egy évig tartott. Ha neked többször Van lehetőséged vezetni menni, feltehetően nem fog ilyen sokáig tartani, van, akinek 2-3 hónap csak a vezetés (és nem intenzív, hanem normál oktatásról beszélünk), másnak meg tovább tart, ez tök egyéni.
2022. júl. 5. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!