Más friss szülő is tapasztalt ilyet?
Nem, nem volt ilyen. És szerencsére fordítva sem. Infarktust kapnék, hogy benézek a kiságyba és a férjem arcát látom a kislányom testén 😂
Ja, és az 1-es válasz nagyon tetszett 😂
Az egyes nagyon jó. És milyen igaz! :D
Nálunk ilyen nem volt, olyan viszont rendszeresen, hogy azt hiszem ráfeküdtem. A férjem egy hete kezdte, minden második este vagy arra riad fel, hogy az ő kezében volt és hova lett, vagy ma pl. arra keltem, hogy hajnalban hámozta ki a kispárnát a kezeimből és lökdösött arrébb, mert amikor elaludt, még köztünk aludt a kislányunk és akkor meg már én aludtam ott. Ha már mélyen alszik a baba, be szoktam tenni a kiságyába. Így volt ez most is. :)
De egyébként én amióta megszületett sokkot kapok néha. Sokszor úgy kelek, hogy basszus ugye nincs benne a "csomagban", amit ölelgetek, félig rajta fexem (párna, takaró göngyöleg). Úgy képes vagyok magamhoz szorítani ilyeneket szülés óta, hogy félálomban tényleg ijesztő sokszor.
Gondolom a fáradtság teszi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!