Melyik név szebb?
Nyilván ha egyik sem akkor nem kell válaszolni.
Izabella vagy Franciska.
Én az Izabellához kellemetlen tapasztalásokat társítok. Régebben kizárólag az etnikumból voltak ilyen nevű ismerős gyerekek (tudom, ez a tendencia már nem él napjainkban és külföldön eddig sem élt), a másik pedig, hogy a Twilight népszerűségének fokán, boldog boldogtalant elkezdtek így elnevezni, valószínűleg világszerte, én meg kénytelen voltam elszenvedni a háttérből a filmeket orvérzésig, mikor a húgaim évekig rá voltak kattanva és a csapból is ez folyt. Ha csak meghallom, hogy Bella, a hideg is kiráz.
No de mindez nem releváns, ezek az én érzéseim a névvel kapcsolatban, ha mindezek nem lennének, valószínűleg szép névnek találnám, mert dallamos.
Franciskát csak egyet ismerek közvetlen, a fiam ovis társa volt és életemben nála elviselhetetlenebb lánygyereket nem láttam, így az sem bejövős. No, ez meg újra személyes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!